Luminatoare, Accesorii de Finisaj, Luminatoare, Usi Pietonale Industriale, Accesorii PVC pentru Industria Alimentare

O gama completa de produse transparente plate si curbate din policarbonat oferita pentru a satisface cele mai moderne si exigente cerinte in domeniul constructiilor, reprezinta solutia ideala pentru acoperiri translucente.
Odata cu necesitatea de a obtine mai multa lumina, termoizolatie si rezistenta la factori de mediu la învelitorile halelor de productie sau agroalimentare a aparut necesitatea folosirii luminatorelor cu vitraj din panouri celulare din policarbonat. Pe linga o termoizolatie buna, datorita greutatii scazute a panourilor din policarbonat celular, acoperisurile halelor vor fi încarcate cu mult mai putin decit daca luminatoarele ar avea vitrajul din sticla.
Usile pietonale sunt import Italia,echipate cu feronerie completa,utilizate atat in sectorul industrial cat si in sectorul civil,la magazii si spatii de depozitare. Latimile usilor pot fi intre 800 si 1300 mm,intr-o gama variata de culori.

Compania noastra va pune la dispozitie o intreaga gama de hale modulare pe structura usoara sau laminata, dupa cum urmeaza:
- deschideri intre 6 si 20 metri
- distante intre stalpi 4, 5, 6 metri – lungimea halei fiind multiplu al acestor distante
- inaltimi intre 3 si 8 metri

Pentru hale netipizate, va stam la dispozitie cu servicii de proiectare.

Accesorii industriale
coltar exterior; pazie fronton, coltar fronton.; sort streasina; coama acoperis; element acoperis; coltar frnton; picurator; coltar interior; profil U bordare, sort soclu sau orice alt acesoriu pe care il comandati, firma avand la dispozitie abkanturi de pana la 8000 mm lungime si 3 mm grosime