CARACTERISTICI TEHNICE | TEAVA SUDATA

Societatea noastra produce țevi electrosudate din oțel, comercializează oțel lat și produse din oțel. Compania continuă să investească în echipament tehnologic modern și în baze de producție-depozitare pentru a satisface pe deplin nevoile clienților săi. Cu o înaltă calitate a livrărilor.

Principalii noștri clienți din Romania, Bulgaria și Europa sunt firme lider în domeniul construcțiilor, producției de mobilier și a producției de piese pentru industria auto.

Activitatea noastră include:

• fabricarea și comercializarea țevilor și profilelor precise electrosudate
• fabricarea și comercializarea țevilor și profilelor de construcție electrosudate

Societatea noastra este certificată conform ISO 9001:2008.

Au fost instalate linii moderne de înaltă performanță pentru producerea țevilor precise electrosudate cu ambalare automată și o gamă largă de sisteme de role pentru diferite tipuri de țevi și profile.

Pentru partenerii din industria mobilei, compania oferă produse potrivite pentru cromare și vopsire cu praf fără pre-tratare. Compania efectuează control de intrare al rugozității materialului (Ra) la fiecare comandă individuală.

Societatea oferă, de asemenea, o curățare internă a cusăturii și ștanțarea țevilor.

Compania are două linii pentru tăierea suplimentară a țevilor pe detalii cu o dimensiune exactă de 200 până la 3000 mm. Producția este cu parametri și toleranțe în conformitate cu cerințele standardelor sau conform standardelor mai mari specificate de client.

Compania poseda propriu laborator pentru testarea proprietăților mecanice ale metalului și producției finale. În funcție de cerințele clienților, se emit certificatele 3.1 sau 2.2 conform standardului 10204 pentru produsele finite. Controlul este, de asemenea, exercitat asupra proprietăților mecanice ale metalului care intră.

Există și două linii pentru tăierea longitudinală a rulourilor laminate la rece, laminate la cald și decapate, precum și o linie pentru laminarea la rece a benzilor.